Peminat

Sunday, October 14, 2012

Promo HBN 2013 di Blog StudiokiniPeluang untuk menyertai projek Himpunan Bakat Nasyid (HBN) Edisi Kedua kini dibuka. Setelah kejayaan penerbitan album HBN Edisi Pertama, Jaringan Masry Enterprise (JME) membuat keputusan untuk meneruskan lagi projek HBN bagi Edisi Kedua.

Album Himpunan Bakat Nasyid(HBN) adalah sebuah projek untuk menghimpunkan artis artis nasyid baru dan lama didalam satu album kompilasi yang mana setiap penyertaan hanya mengeluarkan modal yang sederhana untuk kos penerbitan,setelah kejayaan penerbitan Album Himpunan Bakat Nasyid Edisi Pertama 2012,kini kami kembali dengan pencarian bakat bakat nasyid dengan album HBN edisi kedua,terbitan JME (Jaringan Masry Enterprise) dan ICP Studio.

Projek HBN ini boleh dijadikan salah satu platform buat mereka yang berminat dalam nasyid untuk menonjolkan diri mereka dalam arena nasyid yang lebih besar.

Kepada yang berminat, hubungi pengurusan JME bagi menyatakan hasrat anda!. Layari blog rasmi HBNserta Facebook HBN untuk makluman lanjut.

Link: http://studiokini.blogspot.com/2012/10/hbn-edisi-kedua-kini-kembali.html

No comments:

Post a Comment